---
Dit bericht wordt verzonden naar iedereen die zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief op www.kikkerije.info, een boeking heeft geplaatst in het boekingssysteem of zich heeft aangemeld op de SVR vakantiebeurs. Kunt u deze mail niet lezen klik dan hier op
---

Camping de Kikkerije Nieuwsbrief januari 2015                                           Nummer 95

Van alles en nog wat.

Wij wensen u een geweldig 2015 toe, en hopen dat het weer een prachtig kampeerseizoen mag worden. 

Hatsjie ... Hatsjie …. Sorry hoor maar ook bij mij is de verkoudheid toegeslagen. Volgens de media heerst er een griepepidemie. Gelukkig heb ik (nog) geen griep maar wel een verkoudheid J.

Nu is verkoudheid niet overdraagbaar via een digitale nieuwsbrief, dus u hoeft niet bang te zijn dat ik u besmet. En ook andere virussen hebben wij niet meegestuurd! 

Aan het begin van 2015 is het misschien wel leuk om even terug te kijken naar seizoen 2014. In september bijvoorbeeld, zijn wij bijna twee weken vrijwel onbereikbaar geweest.

“Was er toen weer geen internet?” hoor ik u denken. Nou, de digitale snelweg werkte prima. Nee, het was de Steenwijkerstaatweg die eruit lag. Hij werd voorzien van een nieuwe asfalt laag. Zolang als ik de camping run, was er op deze weg nog geen nieuw asfalt aangebracht, dus mocht het wel eens worden vernieuwd.

De gemeente had ons ruim van te voren geďnformeerd over de plannen, zodat wij (en de campinggasten) ons er helemaal op konden voorbereiden. De werkzaamheden werden dan ook nauwlettend in de gaten gehouden. 

Wij wisten niet dat het aanbrengen van asfalt zo’n bezienswaardigheid was J. Wij hebben er daarom maar een paar filmpjes van gemaakt die u kunt bekijken via onderstaande links.

Filmpje 1 Frezen

Filmpje 2 Stofzuigen

Filmpje 3 Asfalt leggen

Filmpje 4  Walsen

Het asfalt is gelegd en kan weer een jaar of 10 mee. Ik zal het wel een beetje missen, want het was heerlijk rustig op de weg, buiten de werkzaamheden om en daarnaast vind ik de geur van vers asfalt best lekker. 

Belangrijkste is: u kunt ons het komende seizoen dus weer prima bereiken. Het gehele proces heeft wel heel veel bekijks opgeleverd en was voor de meesten erg boeiend om eens van dichtbij te bekijken.

Het is natuurlijk niet zo spectaculair als een beer op de camping……! U hoeft trouwens niet bang te zijn dat er beren op onze camping rondlopen … met uitzondering van teddyberen J

Aangestoken door al deze werkzaamheden hebben wij besloten om ook dit jaar weer een aantal waterplaatsen te verharden.

 

Daarnaast hebben wij ook de feesttent voorzien van een tegelplateau. Het kwam namelijk wel eens voor dat tijdens de bingo iemand wegzakte J. En dat willen wij natuurlijk niet meemaken.

Vanaf het komend seizoen dus een betegelde feesttent…. De vloer dan wel te verstaan J. In de volgende nieuwsbrieven laten wij het eerste resultaat van al deze werkzaamheden zien. U kunt dan ook onze nieuwe, zeer uitgebreide, activiteitenkalender lezen.

Wat minder leuk nieuws stond er rond september te lezen in alle lokale kranten. Jongeren waren aan het vissen bij de Karpervijver. Een meisje waste haar handen in het water en een snoek beet daarop vervolgens in haar hand. Op onze camping wordt veel gevist dus mannen kijk uit met snoeken als jullie het water ingaan. Tenzij men een zangcarričre ambieert!J

Leuker was onze vakantie. Ja, ook wij gaan elk jaar op vakantie en ik maak dan altijd een aantal filmpjes. Dit jaar zitten er wel een paar leuke bij … als u ze wilt zien bekijk ze gerust.

Filmpje 5 Taptoe

Filmpje 6 Vertrek Barcelona

Filmpje 7 Landing Schiphol

Filmpje 8 Trein Schiphol

In de laatste maanden van het jaar was het erg rustig op het gebied van recreatie. Iedereen was met andere zaken bezig. Maar al die festiviteiten zijn ook alweer voorbij en nu zijn we aanbeland in 2015. De start van een nieuw seizoen.

Ook dit jaar starten wij het seizoen weer met de SVR beurzen.Klik hier voor meer informatie over de SVR beurzen. Wij staan dit jaar op twee van de vier SVR beurzen. Als eerste gaan wij op 24 januari 2015 naar Hardenberg. De afgelopen jaren was dit altijd een zeer druk bezochte beurs.

Als tweede gaan we naar Leeuwarden op 14 februari 2015. Het is alweer een tijdje geleden dat wij op een beurs in het noorden van het land hebben gestaan, dus werd het weer eens tijd. U bent natuurlijk van harte welkom om ons te bezoeken op de SVR beurzen.

Of we de camping nog in winterse sferen zullen aantreffen dit jaar is natuurlijk een vraag die we niet kunnen beantwoorden. Wij hopen natuurlijk van wel, want het blijft een prachtig gezicht. 

Uit de vorige nieuwsbrieven heb ik geconcludeerd dat de meeste lezers van leuke kattenfilmpjes houden, dus als besluit van deze nieuwsbrief hier een leuk kattenfilmpje.

Katten houden van water

Met vriendelijke groeten,

Jan Koop & Caroline

Camping de Kikkerije 

Advertentie

 

Informatie

Verrassingen uit de omgeving

In deze rubriek laten wij u elke maand via de nieuwsbrief kennis maken met verrassende plekjes in de omgeving van onze camping.  

Verrassend kamperen 

Het jaar 2014 ligt achter ons. Pffffff. Wat is er verschrikkelijk veel gebeurd. Goed en slecht. Een zeer bewogen jaar. Een verrassend jaar!!!!

Voor mij een reden om het nieuwe jaar geheel in stijl te beginnen met de verrassingen van het  kamperen. Een aantal verrassingen hebben op onze camping gestaan en komen dus uit de omgeving. 

De rest is verrassend voor velen van u en daarmee is dit artikel weer helemaal waar het hoort te zijn.

Vroeger was kamperen verrassend avontuurlijk. De tent is al eeuwenoud en werd op vele plekken van de wereld al als woning gebruikt, maar de camper heeft een veel jongere geschiedenis. De eerste camper stamt uit 1918 en vergelijk die maar eens met de camper van de toekomst…..!

Naast het comfort en de luxe van een camper, lijkt een tent puur afzien, maar tegenwoordig zijn er geweldig luxe en comfortabele tenten. Het opzetten ervan kan soms een hele klus worden. Zie maar eens hoe Bassie het doet:  Er zijn ook simpel op te zetten tenten, zoals een partytent. Die kan best heel royaal zijn.

Het wordt wat anders als je de hele familie meeneemt. Dat was vroeger ook al niet simpel, dus compenseerde men hier mogelijk het gebrek aan ruimte door de kleding thuis te laten (of had dat een andere reden?).  

Wie graag een simpele, maar verrassende tent wil, zo een die echt onmiddellijk opvalt, die raad ik aan eens een kijkje te nemen op de volgende site: Kamperen in Stijl  Hier zijn echt heel bijzondere tenten te vinden. Maar wat nou als je maar niet kunt kiezen tussen een tent of een camper?   Dan is de volgende afbeelding misschien wel de oplossing!

Tussen de tent en de camper zit een veel voorkomende oplossing: de caravan. Die is razend populair. Zozeer zelfs, dat er een speciale editie is uitgebracht voor; vogels!

Maar wat nou als je geen geld hebt voor een camper, een tent niet comfortabel genoeg vindt en een caravan niet past, omdat je zelf een verwoed motorrijder bent? Ook daar is een oplossing voor.

 

 

Toch hebben wij op onze camping ook heel wat verrassende kampeermiddelen gehad en daarvan heb ik de volgende afbeeldingen voor u bij elkaar gezocht. Wat veel van onze campinggasten is bijgebleven, was het bezoek van het promotieteam van Melba. Zij hadden een geweldig Volkswagenbusje bij zich.  

Ook bijzonder is de camper die ik per abuis aanzag voor een omgebouwde paardentrailer. Hij blijkt echt als camper gemaakt te worden en hij doet heel huiselijk aan door de houten afwerking. Het is de bedoeling dat het herinnert aan de pipowagens, vandaar ook de dubbele achterdeuren en het ronde dak.

In 2013 kregen wij 2 leuke jongens met een tent op de camping. Ze hadden een klein tentje bij zich, maar verrassend genoeg ook een 2-persoons luchtbed. Hoezo ruimtegebrek?!

Maar het wordt nog leuker als je de jeugd een campingtafeltje laat opzetten. Klik hier om dat eens te zien.  Vouwcaravans hebben de naam klein te zijn, maar dat kon men niet zeggen van dit exemplaar. Hij is zelfs groter dan menig caravan en heel wat kleurrijker!

Op een van de heetste dagen van zomer 2014 kregen wij een wel heel verrassende kampeerder: een brandweerwagen. Hij was in buitengewoon goede conditie en van buiten was het niet te zien, maar van binnen was het een heel fraaie camper!

Tot slot kregen wij ook visite van de kleinste caravan die er gemaakt wordt: de Kip Compact. Hij is echt heel erg klein, maar groots in zijn kunnen. Hij krijgt dus zeker een plaatsje in deze nieuwsbrief met verrassende kampeermiddelen.

Wij hopen ook in 2015 weer veel mooie, leuke en verrassende kampeermiddelen op onze camping te mogen ontvangen, maar uiteraard is iedereen welkom! Tot in het seizoen!

Caroline Opdam

 

Aanbiedingen
Camping aanbieding 

Weekend aanbieding april 2015

Aankomst vrijdag na 14:00

Vertrek Maandag voor 11:00

3 nachten voor de prijs van 2

Slechts 27 Euro

 

Camping aanbiedingen

Kortingsactie april 2015.

Aankomst op een zaterdag  in april 2015 

Vertrek 7 nachten later.

Zeven overnachtingen voor 

slechts 75 Euro

Of de hele maand april  

voor slechts 285 Euro.

 Vraag naar de voorwaarden.

Informatie

Uit Agenda 

Kunt u de uitagenda niet lezen klik dan hier  

 

 

Advertentie

(Advertentie)

Archief

Nieuwsbrieven 2014

Nieuwsbrief jan 2014

Nieuwsbrief feb 2014

Nieuwsbrief maart 2014

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief mei 2014

Nieuwsbrief juni 2014

Nieuwsbrief juli 2014

Nieuwsbrief augustus 2014

Nieuwsbrief september 2014

Nieuwsbrief kerst 2014

Nieuwsbrieven 2015

Nieuwsbrief januari 2015

Denk ook aan het milieu en print deze mail niet onnodig uit.

Heeft u genoten van onze nieuwsbrief  en bent u nog geen nieuwsbrief abonnee? U kunt elke maand onze nieuwsbrief via de mail ontvangen als u hieronder uw u e-mail adres achterlaat.

                                     
Aanmelden
Vanaf heden ook te volgen op Twitter via @kikkerije.

-----------------------------------------------Disclaimer ------------------------------------------------

Dit bericht is verzonden door YMLP.com in opdracht van camping de Kikkerije, statutair gevestigd aan de steenwijkerstraatweg 96 c, 7942 HR Meppel, ingeschreven in het Handelsregister Gooi en Eemland onder KvK nummer 32.102.765.- 001Voor meer informatie en aanbiedingen gaat u naar www.kikkerije.info.