---
Dit bericht wordt verzonden naar iedereen die zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief op www.kikkerije.info, een boeking heeft geplaatst in het boekingssysteem of zich heeft aangemeld op de SVR vakantiebeurs. Kunt u deze mail niet lezen klik dan hier op
---

Camping de Kikkerije Nieuwsbrief januari 2016                                       Nummer 105

Ombouwjaar

Welkom in 2016 en namens ons de beste wensen en dat al uw dromen en goede voornemens uit mogen komen. Is bij u het nieuwe jaar ook met een vette knal begonnen of houd u meer van siervuurwerk. 

Tijdens het schrijven van deze nieuwsbrief kwam ik dit leuke filmpje tegen. Misschien ook nog een idee om op de camping uit te voeren J.

Na de drukke decembermaand met alle feestdagen, lekker eten, drinken en gezellige dingen doen zijn we weer aanbeland in januari. 

En dan komt het moment dat iedereen eens nadenkt over hoe zijn of haar leven gaat en dan komt het lijst(je) met goede voornemens. Wat vrije tijd al niet met een mens kan doen J.

In de afgelopen weken heb ik van heel veel mensen de voornemens voor 2016 gehoord. Sommige niet zo spectaculair zoals: “ik stop met roken” of “ik stop met eten” J. Meestal redden deze voornemens het hooguit een maand en, als ze dan nog leven, vervallen ze weer in het oude ritme. 

Maar waarom goede voornemens in januari starten en waarom niet gewoon in november of augustus. Zo zijn wij afgelopen jaar begonnen met vrijwilligerswerk in een verzorgingshuis. Wij koken nu elke maand een gezonde en lekkere maaltijd voor 30 bewoners van dit verzorgingshuis. Leuk en zeer dankbaar werk.

Maar ook wij hebben voor 2016 heel veel goede voornemens, dromen en wensen. 2016 wordt voor ons een jaar met heel veel veranderingen. De nieuwsbrieflezers die de laatste maanden van 2015 nog bij ons op de camping zijn wezen kijken, begrijpen wel wat ik bedoel.

Wij hebben toestemming van de gemeente gekregen om 4 chalets/stacaravans aan de wegkant te plaatsen. 

De chalets/stacaravans worden steeds 1 voor 1 geplaatst en afgewerkt. Wij hopen eind 2017 dat wij er 4 hebben staan maar het plaatsen en afwerken kost veel tijd.

Het eerste chalet is reeds geplaatst en zijn wij momenteel druk aan het inrichten. In het artikel onderaan deze nieuwsbrief,  “verrassingen uit de omgeving” kunt u zien hoe het chalet met moeite door de ingang kwam en op zijn plaats werd gezet. 

Een heel spektakel en precisie werkje. Door het plaatsen van dit chalet hebben wij nu ook ineens een veel bredere inrit van de camping gekregen J.

Ik geef elk jaar altijd een thema mee. Dit jaar is het thema “het ombouwjaar”. We gaan een heleboel dingen ombouwen en efficiënter gebruiken. 

Zo wordt het winkeltje omgebouwd naar opslagruimte, het kantoor blijft kantoor maar wordt ook winkel. Het sanitairgebouw wordt momenteel aan de binnenkant gesloopt en gemoderniseerd.

 

En dan iets waar we heel erg trots op zijn: de nieuwe sanitairunit voor minder validen. Afgelopen jaar hadden wij op een bepaald moment 5 gezinnen staan die allemaal een handicap hadden. 

Ons sanitairgebouw  was daar onvoldoende op ingericht dus het idee opgevat om daarvoor een aparte unit te plaatsen.

De sanitairunit staat al naast het sanitairgebouw en is compleet ingericht op het verzorgen van minder validen. Tevens zijn wij op dit moment bezig om een samenwerkingsverband op te zetten met een thuiszorgorganisatie. 

Als mensen met een zorgbehoefte  op de camping komen, nemen zij alle “thuis”zorgtaken voor hun rekening. In de volgende nieuwsbrief hier meer over.

U merkt het al; wij zijn ook deze winterperiode druk aan het werk om alles weer mooi en aantrekkelijk te maken voor het nieuwe kampeerseizoen. Voordat je het weet is het weer 1 april en dan moet alles weer klaar zijn om u te kunnen ontvangen.

Ook in dit nieuwe jaar zijn er de SVR vakantiebeurzen. Dit jaar qua datums iets later dan normaal. Een leuk dagje uit voor het hele gezin. Wij staan ook nu weer op twee beurzen. Wij gaan dit jaar naar Groningen en tevens gaan we naar Apeldoorn.

Zaterdag 6 februari 2016 Martini Plaza L.Springerlaan 9 - 9727 KB Groningen. Beurs van 10.00 uur tot 16.00 uur.

 

Zaterdag 13 februari 2016 Americahal - Laan van Erica 50 - 7321 BX Apeldoorn Beurs van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Natuurlijk is de entree voor alle SVR donateurs geheel gratis (op vertoon van hun geldige donateurskaart) en is de toegangsprijs voor niet-donateurs slechts 5 euro p.p..

Voor iedereen is het parkeren gratis en, naast de schat aan informatie die op deze beurzen te verkrijgen is, maken alle bezoekers kans op een gratis verblijf op een van de SVR campings.

In januari gaan we weer van start met het maken van een activiteitenkalender voor het nieuwe seizoen. Heeft u nog leuke ideeën laat het ons dan via de mail even weten. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën.

Wat ook in januari wordt aangepast is het boekingsformulier. Het formulier wordt op het punt van o.a. campers aangepast. Daarnaast komt er een nieuw boekingsformulier voor mensen die thuiszorg willen krijgen op de camping. Dit formulier is aan het eind van de maand beschikbaar. Ook hierover in de volgende nieuwsbrief meer.

U merkt het al: wij zijn druk aan het werk om op 1 april er weer helemaal klaar voor te zijn om u te ontvangen.

Bij ons bent u van harte welkom.

 

Met vriendelijke groeten,

Jan Koop & Caroline

Advertentie

 

Informatie

Verrassingen uit de omgeving

In deze rubriek laten wij u elke maand via de nieuwsbrief kennis maken met verrassende plekjes in de omgeving van onze camping.

Deze keer laten wij u kennis maken met verrassingen op onze eigen camping!

Allereerst hopen wij dat u een knallend uiteinde heeft gehad. Zo niet, dan hebben wij nog twee vuurwerk belevenissen voor u. Een vuurwerkshow in Cannes – Zuid Frankrijk  en schitterend siervuurwerk in Soest. Geniet hier maar even van!

2015 was voor ons wederom een zeer bewogen jaar. Wederom, omdat de voorgaande jaren door allerlei omstandigheden, dat ook waren. Bewogen en verrassend. Maar wij houden wel van verrassingen. Vooral de hele leuke!

Wij komen steeds vaker nachtverlichting op de camping tegen. Ook in de winter is dit zooo gezellig. Persoonlijk wordt ik er heel vrolijk van als er in de donkere dagen  sfeerverlichting in de tuinen is. Deze lichtgevende vlinder kunt u ’s avonds laat wellicht op de camping tegenkomen, want wij hebben er vier! 

Wij wilden al een tijdje iets gaan doen aan de wegkant. Deze winter is daar voor het eerst een begin mee gemaakt.

klik op afbeelding voor groter afbeelding

In de eerste week van november is onze mindervaliden unit geplaatst. Die middag was er hevige storm en code oranje. Ziet u het voor u: harde wind en dan zo’n gebouw de lucht in krijgen?!!! Kijk maar even mee hoe dat gegaan is:

Filmpje 1 

Filmpje 2     

Filmpje 3  

Vervolgens is de unit perfect op de plek gezet: 

Filmpje 4 

In de tweede week van november is het eerste chalet geplaatst. Dat had nog heel wat voeten in de aarde.   Vooral om door de ingang te komen.  Ook op de camping zelf kwamen wij nog heel wat obstakels tegenen nog een. Gelukkig is alles blijven staan en staat er nu al een chalet met terras en een begin van beplanting.  

Al met al dus heel wat veranderingen en voor u, als u ons in 2016 komt bezoeken, zeker een verrassing!

Zoals u misschien ook wel weet, zit het hoofdkantoor van de camping in Amersfoort. Het leuke van Amersfoort is, dat het een prachtig mooie oude binnenstad heeft. 

De sfeer van de binnenstad is ook wel een beetje terug te vinden in Meppel, maar dan natuurlijk wel op een heel andere schaal. Maar ze hebben in Amersfoort overal heel mooie straatverlichting. In de winter is het een heel verrassende plaats om heen te gaan! Zie maar: 

Caroline Opdam

 

Aanbiedingen

 

Camping aanbiedingen

Kortingsactie april 2016.

Aankomst op een zaterdag  in april 2016 

Vertrek 7 nachten later.

Zeven overnachtingen voor 

slechts 82,50 Euro

 Vraag naar de voorwaarden.

Informatie

Uit Agenda 

Kunt u de uitagenda niet lezen klik dan hier  

 

 

Advertentie

(Advertentie)

Archief

Nieuwsbrieven 2015

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief maart 2015

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief mei 2015

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juli 2015

Nieuwsbrief augustus 2015

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief kerst 2015

 

Nieuwsbrieven 2016

Nieuwsbrief januari 2016

Denk ook aan het milieu en print deze mail niet onnodig uit.
 

Volg ons op Twitter via @kikkerije.

Als bezoeker van de camping kunt u hier uw ervaringen delen 

Wij maken elke nieuwsbrief filmpjes die u hier terug kunt kijken 

-----------------------------------------------Disclaimer ------------------------------------------------

Dit bericht is verzonden door YMLP.com in opdracht van camping de Kikkerije, statutair gevestigd aan de steenwijkerstraatweg 96 c, 7942 HR Meppel, ingeschreven in het Handelsregister Gooi en Eemland onder KvK nummer 32.102.765.- 001Voor meer informatie en aanbiedingen gaat u naar www.kikkerije.info.