---
Dit bericht wordt verzonden naar iedereen die zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief op www.kikkerije.info, een boeking heeft geplaatst in het boekingssysteem of zich heeft aangemeld op de SVR vakantiebeurs. Kunt u deze mail niet lezen klik dan hier op
---

Camping de Kikkerije Nieuwsbrief januari 2018                                       Nummer 125

Gastvrij.  

De beste wensen voor het nieuwe jaar en dat al uw wensen en dromen dit jaar mogen uitkomen. Wij hebben de doelstellingen voor 2018 ook weer op papier staan en we kunnen aan de slag. Zoals u misschien weet zijn wij bezig met ons 10-jarenplan.

In 2016 zijn we met dit 10-jarenplan gestart en sindsdien is er heel veel aangepast en vernieuwd. We zitten goed op stoom met het uitvoeren van ons plan. 

Einddoel; een camping die het gehele jaar open is voor diverse doelgroepen. Van tentje tot luxe kampeerder: iedereen moet zich thuis kunnen voelen op de Kikkerije. Dit noemen wij gastvrijheid.

Het najaar van 2017 stond voor een deel in het teken van “toeristenbelasting”. De gemeenteraad van Meppel wilde toeristenbelasting gaan invoeren en had het college van B&W van Meppel de opdracht gegeven om uit te zoeken of dit een haalbare kaart was. 

Niet echt gastvrij om recreanten toeristenbelasting te laten betalen. Daarom was de gehele recreatiesector van Meppel tegen invoering.

Tijdens een aantal raadsvergaderingen heb ik namens de recreatieondernemers ingesproken en de gemeenteraad voorgehouden dat de verwachte inkomsten van toeristenbelasting de kosten niet zouden overstijgen. 

Daarnaast zou het een negatieve invloed hebben op de ontwikkeling van de recreatiesector in Meppel.

Donderdag 30 November viel de beslissing. Alleen de PvDA en de CU waren nog vóór het invoeren van toeristenbelasting de rest was om en stemde tegen. Conclusie: Meppel toeristenbelasting vrij !! 

Een groot voordeel voor u als kampeerder die naar Meppel komt. Voor een gezin scheelt dit al snel € 40,00 per week wat u niet aan de gemeente hoeft te betalen. Kunt u dan weer leuke uitstapjes van gaan houden in ons gastvrije Meppel.

In de laatste maanden van het jaar zijn we wederom druk bezig geweest met vernieuwingen op de camping. Dit jaar is de receptie van de camping aan de beurt. Wij willen u gastvrij ontvangen en daar hoort een mooie en nette receptie bij.

Voordat we met alle werkzaamheden  konden beginnen, moesten wij alles verhuizen vanuit de unit die er al stond. Interne verhuizingen vinden bij ons bijna elk jaar plaats. 

Altijd weer een hele toestand om alles van hort naar her te slepen en dan toch weer naar een andere plek. En weet u wat ik nou het ergste vind…… Ik kan dan nooit meer iets terugvinden J. …..”Ja, dat hebben we wel ….. maar waar??”

Wel erg goed voor de Gamma. Als we iets niet kunnen vinden en het is hard nodig, dan kopen we het gewoon opnieuw. We hebben nu misschien wel 50 doosjes met muurpluggen  en schroeven maar waar  ….????  

U begrijpt het denk ik wel. In de nieuwe receptie komt een afgesloten ruimte, waar alle losse spullen heen gaan. Daarvoor hebben wij nu ook opbergrekken, bakjes en laatjes waar we alles ordelijk in kunnen opbergen. Eens kijken of dat voorkomt dat we alles kwijtraken. J.

U merkt het al; ook in de wintermaanden zijn we druk aan het werk voor een gastvrij onthaal van onze gasten. Volgende maand hoop ik u een deel van de inrichting van de receptie te kunnen laten zien. We gaan namelijk een flink aantal “Kikkerije” artikelen verkopen. Leek ons een leuk aandenken aan uw verblijf op onze camping.

Het eerste artikel wat we gaan verkopen in onze nieuwe receptie / winkel, zijn deze super leuke opkikker blikjes. We gaan nog nadenken wat we in de blikjes gaan doen. We hebben via Facebook al wat leuke ideeën gekregen. U moet nog even wachten tot april en dan kunt u zelf zien wat we er ingedaan hebben.

In September kregen we een naar bericht. Bezoeker van de Kikkerije van het allereerste uur, Derk Mennen, is op 82 jarige leeftijd overleden. 

Derk en Ans Mennen hebben ons afgelopen jaar nog op de camping bezocht. Ondanks hun leeftijd, ging het allemaal nog best redelijk goed met ze. Een typische anekdote van Derk was: ‘Ach, ik heb wel een PHPD (pijntje hier, pijntje daar), maar ik kan me nog prima redden”.

Vissen en op familiebezoek gaan was voor hen de voornaamste reden van hun bezoek aan de Kikkerije. Wij waren ondertussen ook een stukje familie geworden. We gaan Derk missen en we wensen Ans veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent dat we weer naar de SVR vakantiebeurzen gaan. Zoals gebruikelijk gaan wij naar 2 van de 4 vakantiebeurzen en dit jaar zijn het oosten en het zuiden van het land aan de beurt.

Op 27 januari 2018 gaan we naar de Evenementenhal in Hardenberg, Energieweg 2, 7772 TV Hardenberg. De beurs is geopend van 10 tot 16 uur. Hardenberg is altijd een zeer druk bezochte beurs dus reserveer wat tijd om binnen te komen J.

Op 17 februari 2018 gaan we naar de Brabanthallen in Den Bosch, Diezekade 2, 5222 AK, den Bosch. De beurs is geopend van 10 tot 16 uur. 

In Den Bosch speelt het fanfarecorps van de SVR altijd iets meer en iets harder. Het is het weekend na het Carnaval dus als het goed is heeft u daar geen last meer van J

Op de valreep van 2017 werd bekend dat de Kop van Overijssel en Zuidwest Drenthe glasvezel in het buitengebied gaat krijgen. Joepie! de camping zit binnenkort op glasvezel. 

Kunnen we nog sneller met u communiceren J. Grapje natuurlijk, maar wel leuk voor u als bezoeker van de Kikkerije. U kunt dus straks super snel internetten op de camping. Gastvrij toch!

U merkt het al, zelfs iedereen om ons heen werkt mee aan ons 10 jarenplan. Hopen dat het de komende maand niet te koud is om buiten te werken of dat er teveel sneeuw ligt. We hebben afgelopen maand natuurlijk al een voorproefje gehad met een weeralarm code rood.

Wij gaan de komende maand weer aan de slag met ons plan en het promoten van onze camping. Heeft u zaterdag 27 januari of 17 februari niets te doen, zoek ons dan op. Wij staan dan op de SVR vakantiebeurzen.

Bij ons wordt u gastvrij ontvangen

Met hartelijke groeten,

Jan Koop & Caroline de Wolde

Camping de Kikkerije  

Advertentie

TIJDELIJK WONEN IN LUXE CHALET

Reserveer nu alvast uw lange vakantie of tijdelijke woonruimte in ons mooie chalet. Bijvoorbeeld voor het geval uw huis snel verkocht wordt.

Indien u voor een maand of langer boekt en betaalt, ontvangt u bij aankomst een prachtige replica van de Meppeler Toren*.

 

 

In de maanden oktober tot en met maart voor 649,= per maand*. Tarieven april tot en met september: zie website Kikkerije of neem contact met ons op. Mail naar receptie@kikkerije.nl 

*Vraag naar de voorwaarden.

 

Informatie

Verrassingen uit de omgeving

In deze rubriek laten wij u elke maand via de nieuwsbrief kennis maken met verrassende plekjes in de omgeving van onze camping.  

Vanaf volgende maand weer verrassingen uit de omgeving.

 

Aanbiedingen
Camping maand aanbiedingen

Kortingsactie april 2018.

Van 1 tot 30 april.

Alleen voor caravans en campers tot 6 meter. 

slechts 325,00

 Vraag naar de voorwaarden.

Camping week aanbiedingen

Kortingsactie april 2018.

1 week van zaterdag tot zaterdag.

Alleen voor caravans en campers tot 6 meter. 

Zeven overnachtingen voor 

slechts 95,00

 Vraag naar de voorwaarden.

Informatie

Advertentie

(Advertentie)

Archief

Nieuwsbrieven 2017

Nieuwsbrief januari 2017

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief april 2017

Nieuwsbrief mei 2017

Nieuwsbrief juni 2016

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief kerst 2017

 

Nieuwsbrieven 2018

Nieuwsbrief januari 2018 

Denk ook aan het milieu en print deze mail niet onnodig uit.
 

Volg ons op Twitter via @kikkerije.

Als bezoeker van de camping kunt u hier uw ervaringen delen 

Wij maken elke nieuwsbrief filmpjes die u hier terug kunt kijken 

-----------------------------------------------Disclaimer ------------------------------------------------

Dit bericht is verzonden door YMLP.com in opdracht van camping de Kikkerije, statutair gevestigd aan de steenwijkerstraatweg 96 c, 7942 HR Meppel, ingeschreven in het Handelsregister Gooi en Eemland onder KvK nummer 32.102.765.- 001Voor meer informatie en aanbiedingen gaat u naar www.kikkerije.info.