---
Dit bericht wordt verzonden naar iedereen die zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief op www.kikkerije.info, een boeking heeft geplaatst in het boekingssysteem of zich heeft aangemeld op de SVR vakantiebeurs. Kunt u deze mail niet lezen klik dan hier op
---

Camping de Kikkerije Nieuwsbrief januari 2019                                      Nummer 135

Op pad

Wij wensen al onze nieuwsbrieflezers en lezeressen een goed en gezond 2019 en natuurlijk heel veel kampeerplezier. En zullen we eens proberen al onze goede voornemens voor het nieuwe jaar meer dan een maand vol te houden.


Uit recent onderzoek blijkt dat de meeste mensen hun goede voornemens binnen een week weer laten varen. Ik heb mij voorgenomen om dit jaar geen goede voornemens op te stellen, maar doelstellingen. En met doelstellingen werken we altijd, dus dat zou dan ook iets minder moeilijk moeten zijn.

In de eerste nieuwsbrief van het jaar kijken we traditiegetrouw even terug naar de afgelopen 3 maanden. Caroline en ik zijn best veel op pad geweest en hebben weer nieuwe ideeën voor de camping opgedaan. 

Zo waren er op de recreatiebeurs  in Hardenberg veel nieuwe en bestaande kampeermogelijkheden te bezichtigen.

Door het SBS-6 TV programma Boomhutten xxl, is het bouwen en verhuren van boomhutten ineens heel populier geworden. Op de recreatiebeurs hebben wij er een aantal voorbeelden van gezien. 

Ik verwacht dat deze hutten bij ons op de camping niet zo snel gebouwd zullen worden, omdat onze doelgroep hier niet zo snel gebruik van zal maken. Ziet u zichzelf al via zo’n trapje naar boven klimmen? Naar beneden is niet zo moeilijk aangezien u dan gewoon kunt springen J. 

Meer luxe op de camping is iets waarmee veel campings momenteel bezig zijn. De tijd dat warm water en een wc op een camping voldoende waren is wel voorbij. 

Zoals u misschien wel weet zijn wij daar de afgelopen jaren al druk mee bezig geweest. Tijdens de beurs kwamen we toch nog wel een paar dingen tegen, die ons aan het denken hebben gezet. Wie weet ziet u komend seizoen nog wel iets van deze ideeën terug.

Daarvoor gaan wij ook naar beurzen. Ideeën opdoen en met bestaande leveranciers even weer bij kletsen. In deze periode van het jaar gaan we ook op pad voor u. 

Wij willen u namelijk goed informeren over alles wat er in onze omgeving te doen is. De natuurgebieden van Havelte, de Wieden, de Weerribben en Staphorst kennen wij ondertussen goed.

Maar we hebben een voor ons nieuw natuurgebied ontdekt, namelijk natuurgebied Ruinen. In deze uitgestrekte bossen kan echt iedereen hun hart ophalen. 

Wat namelijk echt bijzonder aan dit mooie gebied is, zijn de verharde routes die speciaal uitgezet zijn voor rolstoelers/fietsers. Ik verwacht dat Caroline in haar stukje “verrassingen uit de omgeving” hier binnenkort nog wel een keer aandacht aan gaat besteden.

Waaraan de afgelopen maanden ook veel aandacht is besteed, is de walkade bij onze buren van de Bunskamp (woonscheephaven). 

Sommige van onze campinggasten waren bang dat de onderhoudswerkzaamheden tijdens het kampeerseizoen zouden plaats vinden. Maar gelukkig was dat niet het geval.

 

 

De overlast is tot een minimum beperkt. Tijdens de onderhoudswerkzaamheden werden de woonarken op een tijdelijke plaats gelegd. Op een mooie zaterdagmiddag dacht 1 van die woonarken ik ga eens op pad de buurt verkennen.

De ark ging met een redelijke snelheid op onze camping af. Zo’n los varende  ark vonden wij niet zo’n goed idee dus maar de brandweer ingeschakeld om het probleem op te lossen.  

Gelukkig waren er meer hulpdiensten ingeschakeld. En met een uurtje of 2 lag de ark weer op zijn plek. Ja zo maken we ook in het winterseizoen van alles mee op de camping.

De vissers onder ons willen ook weten of er dit jaar nog karper gevangen is op onze camping. Ja, ook dit jaar is het gelukt om een aantal karpers aan de haak te slaan, te meten en te wegen en vervolgens weer netjes terug te zetten. De karper op deze foto weegt 25 pond. En mooie jongen die het opvissen meer dan waard was.

De laatste weken van December zijn we druk geweest met onze nieuwe website. Tegenwoordig moeten websites goed beveiligd worden tegen hackers. Vandaar dat de meeste websites tegenwoordig een slotje in de adresbalk hebben staan en beginnen met https://

Hiermee weet je als gebruiker dat je met een veilige website van doen hebt. Onze website is nu volledig omgebouwd naar Https. 

Dit was voor ons ook een goed moment om met een andere layout te gaan werken en de inhoud eens te vernieuwen. Neem eens een kijkje op onze vernieuwde website.

De komende maand gaan we ons onder andere voorbereiden om de SVR vakantiebeurzen. Wij bezoeken ook dit jaar twee van de vier SVR beurzen. We staan op twee beurslocaties die voor ons helemaal nieuw zijn. 

Ik wist niet dat in het Autotron in Rosmalen ook een beursgebouw is. Als je de foto bekijkt is het wel een enorm complex geworden. Leuk en spannend om naar toe te gaan.

2 februari 2019 van 10.00 tot 16.00 uur

Autotron Rosmalen

Graafsebaan 133 · 5248NL Rosmalen

2 maart 2019 van 10.00 tot 16.00 uur

IJsselhallen in Zwolle

Rieteweg 4, 8011 AB Zwolle

Kom ons bezoeken op een van de SVR beurzen. Wij gaan weer ons best doen om onze camping en Meppel te promoten. 

“Meppel diep geluk” en “was ik maar in Meppel” zijn de slogans voor het komend jaar. En zoals u in de kerstnieuwsbrief misschien al hebt gezien “I aMeppel”!

Een aantal ondernemers dacht “als ze deze letters in Amsterdam niet meer willen hebben dan nemen wij ze toch over”. Een prachtig idee wat ook wel een beetje problemen kent. 

De letters zijn namelijk al 2 keer omgewaaid. Maar elk idee moet rijpen en waarschijnlijk is het omwaai probleem nu getackeld.

Wilt u het komend seizoen bij ons overnachten boek dan via onze website. Bij ons bent u van harte welkom.

 

Met hartelijke groeten,  

Jan Koop & Caroline de Wolde

Camping de Kikkerije  

Advertentie

 

 

Informatie

Verrassingen uit de omgeving

In deze rubriek laten wij u elke maand via de nieuwsbrief kennis maken met verrassende plekjes in de omgeving van onze camping.  

Deze keer laten wij u kennis maken met een nieuwe verrassing: try out voor puzzelaars.

Natuurlijk ook gewoon weer de pareltjes uit de omgeving, maar eerst een zoek en vind puzzel voor u. Slaat het aan, dan gaan wij dit elke keer vast in onze rubriek zetten.

klik hier voor een grotere afbeelding

Eerst zoekt u de 8 die onderaan in het plaatje staan. Bent u nog niet uitgekeken? Dan zijn er hier nog 8.

Handafdruk, ster, kat, schaaf, munt, theepot, hoefijzer, deegroller. Veel succes! Onderaan deze pagina staat de afbeelding met antwoorden.

En dan de verrassingen van de afgelopen 3 maanden: Boris, onze campingkat, is zwart. Pikzwart. Maar in november kreeg meneer toch wel verdacht veel grijze haren. Iedereen maakte toen grappen over zijn leeftijd. Hahahah! Maarre, Boris is een “smoke” en dat is nu, met de winterse ondervacht, eindelijk eens goed te zien.

Wat wij ook verrassend vinden, is de prachtige lichtinval die je in de wintermaanden vaak hebt. Zo is de heide bij Havelte voor een deel in een goudgeel veld veranderd door dit licht. Maar de kerk van Steenwijk kan er ook wat van.

Hij was al te zien op facebook, maar nu voor u: “hemelse lichtstraal op de kerk van Steenwijk!”  Soms wordt je echt verrast door de schoonheid van de natuur.

Of door een fantastisch mooie winkel, die je echt het ultieme kerstgevoel geeft. Hier wil je toch gewoon naar binnen. Wij werden er in ieder geval heel blij van.

Op de camping willen wij graag vernieuwen en kennelijk doet de natuur ook mee. Zij hebben de o.a. de ‘eendmancipatie” bedacht. Voor het vrouwtje is dit natuurlijk helemaal niet grappig, maar je doet er niet veel aan he?!

klik hier voor een grotere afbeelding

Nou, kijkt u maar eens of u alles goed geraden had. Vindt u de puzzel leuk en wilt u ze vaker, stuur dan even een mail naar receptie@kikkerije.nl en dan ga ik zorgen dat er in elke nieuwsbrief een puzzel in de “verrassingen” zit.

Een goed 2019 voor allen! Groetjes van Caroline en Jan Koop

 

Aanbiedingen
Camping maand aanbiedingen

Kortingsactie April 2019.

Van 1 tot 30 april 2019.

Alleen voor caravans en campers tot 6 meter. 

slechts 299,00

Elektra wordt per kWh in rekening gebracht. Vraag naar de voorwaarden.

Camping week aanbiedingen

Kortingsactie April 2019.

1 week van zaterdag tot zaterdag.

Alleen voor caravans en campers tot 6 meter. 

Zeven overnachtingen voor 

slechts 87,50

Elektra wordt per kWh in rekening gebracht. Vraag naar de voorwaarden.

Informatie

Advertentie

(Advertentie)

 

 

Archief

Nieuwsbrieven 2018

Nieuwsbrief januari 2018 

Nieuwsbrief februari 2018

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief april 2018

Nieuwsbrief mei 2018

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juli 2018

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief Kerst 2018

 

Nieuwsbrieven 2019

Nieuwsbrief januari 2019

Denk ook aan het milieu en print deze mail niet onnodig uit.
 

Volg ons op Twitter via @kikkerije.

Als bezoeker van de camping kunt u hier uw ervaringen delen 

Wij maken elke nieuwsbrief filmpjes die u hier terug kunt kijken 

-----------------------------------------------Disclaimer ------------------------------------------------

Dit bericht is verzonden door YMLP.com in opdracht van camping de Kikkerije, statutair gevestigd aan de steenwijkerstraatweg 96 c, 7942 HR Meppel, ingeschreven in het Handelsregister Gooi en Eemland onder KvK nummer 32.102.765.- 001. Aanbiedingen zijn op basis van beschikbaarheid en kunnen nooit rechten aan worden ontrokken. Voor meer informatie en aanbiedingen gaat u naar www.kikkerije.info.