---
Dit bericht wordt verzonden naar iedereen die zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief op www.kikkerije.nl een boeking heeft geplaatst in het boekingssysteem of zich heeft aangemeld op de SVR vakantiebeurs. Kunt u deze mail niet lezen klik dan hier op
---

Camping de Kikkerije Nieuwsbrief januari 2022                                     Nummer 165

2022 het doe eens liefjaar.

Vanaf heden staat 2022 op de kalender. Een knallend goed nieuwjaar gewenst en dat alles waar wij op hopen maar uit mag komen dit jaar. Zoals u zelf misschien ook wel gemerkt heeft waren de afgelopen twee jaar heel anders dan de jaren daarvoor. Ik hoop voor u en voor ons dat dit jaar het jaar van liefde en geluk gaat worden en dat alle onrecht de wereld uit mag gaan.

Maar laat ik eens klein beginnen, aangezien de “hele wereld” wel heel groot is. Sire had een aantal jaren geleden een hele mooie slogan: “doe eens lief”. Ik vond dat een hele goede actie aangezien het precies zegt wat wij momenteel missen in onze samenleving. Zullen wij dit jaar op de camping eens allemaal lief tegen elkaar doen? Nog iets meer dan we al deden?

Heeft u nog goede voornemens voor het nieuwe jaar? Om mij heen hoor ik allemaal goede voornemens die vaak heel algemeen zijn zoals “ik ga stoppen met drinken” of “ik ga minder eten”. Nu maar hopen dat deze voornemens aan het eind van het jaar ook gerealiseerd zijn. Op de radio was laatst een man die zei dat het beter is om begin december je dingen voor te nemen aangezien er dan een kans bestaat dat je het een (kalender) jaar volhoud.

Op de camping gaat de natuur gewoon zijn gang. In de maanden oktober en november kregen de blaadjes aan de bomen de meest mooie kleuren om vervolgens van de boom op de grond te vallen. Je kon genieten van een palet aan kleuren die elke dag wel leken te veranderen. Een mooi schouwspel dat zowel voor ons als voor de gasten op de camping veel bekijks opleverden.

Net als in de vorige jaren hebben wij ook dit jaar weer een aantal nieuwe bomen op de camping erbij geplant. In december zijn de volgende bomen in de grond gezet;

1 Liriodendron

2 Ginko Biloba

3 Magnolia Grandiflorum

4 Pinus Sylvestrus

5 Malus Elstar

De nieuwe bomen zijn weer een aanwinst voor de camping. Bomen stralen rust uit, zijn elk seizoen anders, geven schaduw en in sommige gevallen ook lekkere vruchten, noten of zaden. En wij gaan de komende jaren nog meer bomen, struiken en planten poten om het allemaal nog kleurrijker te krijgen.

Normaal gesproken zijn de maanden januari en februari ook de maanden dat de SVR de vakantiebeurzen organiseert. De eerste SVR beurs zou dit jaar al begin januari worden georganiseerd. Ik hoef u niets uit te leggen, deze beurzen gaan helaas niet door. Wel komt de SVR binnenkort met de digitale vakantiebeurzen. Iets waar de SVR vorig jaar al ervaring mee heeft opgedaan.

Alle recreatieondernemers moeten steeds creatiever worden om hun (potentiële) gasten te zoeken en te informeren. Gelukkig kunnen wij een groot deel van onze gasten elke maand weer verblijden met een nieuwsbrief van de camping. 

Ik ben nog wel aan het nadenken wat voor promotieacties wij dit jaar kunnen opzetten. Heeft u nog leuke ideeën laat het ons dan via de email weten receptie@kikkerije.nl 

 

Zoals veel van mijn vaste gasten weten, heb ik naast de camping nog een bedrijf, waarbij bedrijven mij kunnen inhuren als docent. Hiervoor rijd ik het hele land door en kom ik op plaatsen waar ik nog nooit van gehoord heb en soms ook graag gelijk weer wil vergeten. 

Allemaal heel leuk maar al die reistijd begint aan mij te knagen. Om nu te voorkomen dat het mij helemaal opeet gaan wij de komende maand mogelijk iets nieuws oprichten. In de volgende nieuwsbrief hoop ik u daar iets meer over te kunnen vertellen.

Als dit project doorgaat hoop ik dat ik veel vaker op de camping te vinden ben en meer tijd kan besteden aan de campinggasten. En dan kunnen wij ook weer gezellige koffieochtenden en andere activiteiten op de camping gaan organiseren, mits natuurlijk de corona geen roet in de koffie gooit.

Gelukkig hebben wij de hele winter nog voor ons om te zien wat er allemaal wel en niet georganiseerd kan worden. En wat zou het voor winter worden? Kunnen de schaatsliefhebbers op natuurijs gaan schaatsen en kan er weer een iglo op de camping worden gebouwd? Niemand die het weet en dat is misschien maar beter ook.

Bent u al bezig met uw vakantieplannen? Er is veel onduidelijkheid en onzekerheid over de mogelijkheden die u tijdens uw vakantie heeft. Een vakantie in Nederland is misschien dan zo gek nog niet. Afgelopen jaar was het daardoor ook erg druk op de Nederlandse campings. Wilt u zeker zijn van een plaats op onze camping vul dan een boekingsformulier in.

Voor de maand april hebben wij leuke week en maand aanbiedingen die verderop in de nieuwsbrief worden vermeld. Het kan in april soms nog best fris zijn en de uitdrukking “aprilletje zoet geeft nog wel eens een witte hoed” is de laatste jaren nog wel eens uitgekomen. Maar voor de echte diehard kampeerders moet dit natuurlijk geen enkel belet zijn.

Vanaf april zal Caroline ook weer starten met de verassingen uit de omgeving. Helaas moet u deze prachtige bijdragen de komende maanden nog missen. Maar ook hierbij nog een tegeltjes wijsheid “wat in de pen van Caroline zit verzuurd niet”.

Geniet van het mooie winterweer en mocht het weer u niet zo aanspreken ga dan lekker bij de openhaard, kachel of CV zitten zodat u er toch warmpjes bijzit deze winter. Voordat u het weet is het weer campingweer. 

Met vriendelijke groeten

Jan Koop de Wolde

Informatie

In deze rubriek laten wij u elke maand via de nieuwsbrief kennis maken met verrassende plekjes in de omgeving van onze camping.  

Vanaf april hier weer de verrassingen uit de omgeving.

 

 

 

Aanbieding
 

Camping maand aanbiedingen

Kortingsactie april 2022.

Van 1 tot 30 april 2021.

Alleen voor caravans en campers tot 6 meter. 

1 maand voor:

slechts € 285,= aan het water 

slechts € 249,= in het midden  

1 week voor:

slechts € 89,= aan het water

slechts € 69,= in het midden

Elektra wordt per kWh in rekening gebracht. Vraag naar de voorwaarden. Vermeld bij uw boeking "maandaanbieding". 

 
Archief

Nieuwsbrieven 2021

Nieuwsbrief januari 2021

Nieuwsbrief februari 2021

Nieuwsbrief maart 2021

Nieuwsbrief april 2021

Nieuwsbrief mei 2021

Nieuwsbrief juni 2021

Nieuwsbrief juli 2021

Nieuwsbrief augustus 2021

Nieuwsbrief september 2021

Nieuwsbrief kerst 2021

Nieuwsbrieven 2022

Nieuwsbrief januari 2022

Denk ook aan het milieu en print deze mail niet onnodig uit.

Inschrijven nieuwsbrief

Heeft u genoten van onze nieuwsbrief  en bent u nog geen nieuwsbrief abonnee? U kunt elke maand onze nieuwsbrief via de mail ontvangen als u hieronder uw u e-mail adres achterlaat.

                                     
Aanmelden
 

Volg ons op Twitter via @kikkerije.

Als bezoeker van de camping kunt u hier uw ervaringen delen 

Wij maken elke nieuwsbrief filmpjes die u hier terug kunt kijken 

-----------------------------------------------Disclaimer ------------------------------------------------

Dit bericht is verzonden door YMLP.com in opdracht van camping de Kikkerije, statutair gevestigd aan de steenwijkerstraatweg 96 c, 7942 HR Meppel, ingeschreven in het Handelsregister Gooi en Eemland onder KvK nummer 32.102.765.- 001. Aanbiedingen zijn op basis van beschikbaarheid en kunnen nooit rechten aan worden ontrokken. Voor meer informatie bezoek onze site.