---
Dit bericht wordt verzonden naar iedereen die zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief op www.kikkerije.info, een boeking heeft geplaatst in het boekingssysteem of zich heeft aangemeld op de SVR vakantiebeurs. Kunt u deze mail niet lezen klik dan hier op
---

Camping de Kikkerije Nieuwsbrief juli 2018                                          Nummer 131

Goed nieuws

Bingo! Jaja, we hebben de afgelopen maand de eerste Bingo van het seizoen gedraaid. Ongeveer een maand later dan gebruikelijk, maar tijdens het grachtenfestivalweekend was het zover. 

Dat is wel goed nieuws te noemen voor onze gasten J. Voordat een bingo kan worden gespeeld moeten er eerst prijzen worden ingekocht, tent worden opgebouwd en ingericht en o.a. bingoboekjes worden gemaakt.

Het inkopen van de prijzen heb ik dit keer samen met een van de vaste gasten gedaan. U weet wel; Alie van nummer 10 J. Zo ontstaat er een goede mix van leuke en praktische cadeaus. 

Tijdens de bingoavond werden de gasten voorzien van koffie, cake, hapjes en drankjes en een gezellige gastheer die de nummertjes op onnavolgbare wijze ten tonele bracht J. Ikke was de gastheer ….

De feesttent was zeer goed gevuld en de prijzen vielen bij bosjes J. Normale rondjes, staande rondjes, een ronde alleen voor vrouwen en een ronde alleen voor mannen ….. we hebben alles uitgeprobeerd. 

Zelfs horizontaal, verticaal en diagonaal … en ja we hebben het nog steeds over bingo J Het was reuze gezellig -veel gelachen en lol gehad- en daarvoor doen we het toch.

De afgelopen maanden waren voor ons privé alles behalve lachen, gieren, brullen. Wij zijn helaas veel in contact geweest met mensen en instanties in de gezondheidzorg. 

Nu dacht ik dat wij in de techniek moeilijke woorden hadden zoals bijvoorbeeld superponeren, kwantificeren en quadratuur, maar de gezondheidszorg spant de kroon.

Ik heb weer wat moeilijke woorden aan mijn vocabulaire (woordenschat) toegevoegd zoals bijvoorbeeld “Lobulair carcinoom”, “Oedeemarm” en Immunotherapie. 

Mensen die deze begrippen kennen, hebben waarschijnlijk ook met kanker te maken gehad. Het verbaasde mij hoeveel mensen op de camping direct of indirect hiermee van doen hebben gehad. Volgens de statistieken krijgt 1 op de 3 mensen in zijn leven met kanker te maken.

Bij Caroline is eind februari borstkanker vastgesteld. Gasten die in de afgelopen periode op de camping geweest zijn hebben het van nabij meegemaakt. 

Ik wil u niet lastig vallen met alle behandelingen die Caroline heeft moeten ondergaan, maar het was heftig en ze heeft het fantastisch doorstaan. Altijd een lach en altijd de goede kant van iets zien en vooral altijd doorgaan! 

En alsof dit alles niet genoeg was, deed Boris, onze campingpoes, ook wat doms. Hij wilde nog snel voor een aankomende auto oversteken. Dit ging voor Boris helaas niet helemaal goed en hij werd door de auto geschept. 

Met spoed naar de dierenarts, morfine en foto’s voor Boris en gelukkig in gewoon Nederlands uitgelegd gekregen wat er aan de hand was. Een heup uit de kom, een breuk in de onderrug en een gekneusde blaas.  

Het goede nieuws is dat hij nog leeft en tegenwoordig zonder staart door het leven gaat. Die was helaas wel overleden. Boris heeft ontzettend veel geluk gehad en heeft heel wat engeltjes met deze actie verspeeld. Zijn herstel gaat voorspoedig. 

Wij kregen, een week na Boris” ongeluk super goed nieuws en dat wil ik wel graag met u delen…. de tumor (borstkanker) is geheel verwijderd en Caroline gaat nu alleen een hormoontherapie volgen. Dus gelukkig geen bestralingen, chemotherapie of andere ellende. En dat is zeker goed nieuws.

Het ongeval met Boris bracht ons wel op een idee. Er zijn bij ons op de camping best veel huisdieren te gast. Stel dat daar nu iets mee gebeurd zouden de baasjes dan wel weten wat ze moeten doen? Wij bieden de helpende hand. Wij hebben sinds kort folders van een goede dierenartsenpraktijk bij ons op kantoor liggen.

Zowel met Caroline als met Boris gaat het nu allemaal weer beter. Voor ons een goed moment om eens een terrasje te pakken en meer ontspanning in ons leven te brengen. Het leuke is dat wij onze gasten regelmatig doorverwijzen naar goede horeca gelegenheden in Meppel, maar dat wij dit zelf bijna nooit doen.

Op het kerkplein van Meppel zitten zoveel leuke kroegjes en restaurantjes dat je daar prima je een avond kunt vermaken. En wat is er nu leuker dan met je geliefde samen mensen zitten kijken J. In de komende maanden is het natuurlijk nog leuker om de binnenstad in te gaan met alle festiviteiten.

In de laatste week van juli beginnen de Donderdag Meppeldagen weer en dan is het ontzettend gezellig in de binnenstad. Houd u niet van de drukte dan kunt u natuurlijk ook een mooie fietstocht uitzetten of meedoen aan de Drentse Fietsvierdaagse. Het kan allemaal….. maar u kunt ook gewoon bij ons op de camping heerlijk over het water turen, met of zonder vishengel.

Op de activiteitenkalender van de camping staat komende maand nog een bingo en als alles lukt een avond in samenwerking met Tin-art. Deelnemers aan deze avond mogen dan onder leiding van een echte tingieter een beeldje maken. Het lijkt ons zeker een leuk idee om samen met de gasten mooie tinnen beeldjes te maken.

Begin augustus hebben dan onze jaarlijkse barbecue met lekker vlees, salades en drankjes. Het goede nieuws is dat de vrouwen dan niet hoeven te koken J want iedereen kan zijn eigen vlees bakken. En dan eet iedereen weer smakelijk.

U ziet het, de zomervakantie komt eraan en er is van alles te doen in de regio, stad en op camping de Kikkerije. Wilt u in de zomermaanden nog komen boek dan tijdig. Zeker met de donderdag Meppeldagen zijn de plaatsen bij ons op de camping zeer beperkt    

p.s. wilt u nog een caravan kopen kijk dan even onderaan deze nieuwsbrief. Daar staat er namelijk een te koop.

Op camping de Kikkerije wordt u gastvrij ontvangen.

Met hartelijke groeten,  

Jan Koop & Caroline de Wolde

Camping de Kikkerije  

Advertentie

Nieuw "Het Ganzeveld"

Vanaf heden hebben wij een nieuw type trekkershut. Wij noemen hem "het Ganzeveld".

Het Ganzeveld is geschikt voor 2 personen en is voorzien van alle gemakken zoals een keuken, 2 persoonsslaapkamer, badkamer en zitkamer.

 

U kunt het Ganzeveld per dag of per week boeken. Per nacht betaalt u  59,50 euro en voor een week betaalt u 325 euro. Deze prijzen zijn exclusief bed- badlinnen. Deze kunnen afzonderlijk worden bijgeboekt

Vermeld bij uw boeking dat u het Ganzeveld wilt boeken.

*Vraag naar de voorwaarden.

Informatie

Verrassingen uit de omgeving

In deze rubriek laten wij u elke maand via de nieuwsbrief kennis maken met verrassende plekjes in de omgeving van onze camping.  

Deze keer helaas geen verrassingen.

 

Aanbiedingen
Camping maand aanbiedingen

Kortingsactie september 2018.

Van 1 tot 30 september.

Alleen voor caravans en campers tot 6 meter. 

slechts 325,00

 Vraag naar de voorwaarden.

Camping week aanbiedingen

Kortingsactie september 2018.

1 week van zaterdag tot zaterdag.

Alleen voor caravans en campers tot 6 meter. 

Zeven overnachtingen voor 

slechts 95,00

 Vraag naar de voorwaarden.

Informatie

Advertentie

(Advertentie)

TE KOOP

Mooi en goed onderhouden Engelse caravan van het merk Sprite.

Bouwjaar:  2000

Gewicht:   900 kg

Lengte:  3.90m  met dissel: 4.80m

Inclusief voortent  van 2.50m.

Deze fijne caravan heeft een praktische indeling met een keuken op de kopse kant en de zithoek achterin is om te bouwen tot royaal 2 persoonsbed, maar is helemaal praktisch als 2 eenpersoons bedden.  Zitten en slapen binnen 5 minuten.

 

Fijne Engelse degelijkheid en charme en daarnaast, door zijn ergonomische design een heel plezierige caravan om mee te rijden.

De caravan is te bezichtigen op onze camping.

Vraagprijs 3850 euro 

Archief

Nieuwsbrieven 2017

Nieuwsbrief januari 2017

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief april 2017

Nieuwsbrief mei 2017

Nieuwsbrief juni 2016

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief kerst 2017

 

Nieuwsbrieven 2018

Nieuwsbrief januari 2018 

Nieuwsbrief februari 2018

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief april 2018

Nieuwsbrief mei 2018

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juli 2018

Denk ook aan het milieu en print deze mail niet onnodig uit.
 

Volg ons op Twitter via @kikkerije.

Als bezoeker van de camping kunt u hier uw ervaringen delen 

Wij maken elke nieuwsbrief filmpjes die u hier terug kunt kijken 

-----------------------------------------------Disclaimer ------------------------------------------------

Dit bericht is verzonden door YMLP.com in opdracht van camping de Kikkerije, statutair gevestigd aan de steenwijkerstraatweg 96 c, 7942 HR Meppel, ingeschreven in het Handelsregister Gooi en Eemland onder KvK nummer 32.102.765.- 001Voor meer informatie en aanbiedingen gaat u naar www.kikkerije.info.