---
Dit bericht wordt verzonden naar iedereen die zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief op www.kikkerije.info, een boeking heeft geplaatst in het boekingssysteem of zich heeft aangemeld op de SVR vakantiebeurs. Kunt u deze mail niet lezen klik dan hier op
---

Camping de Kikkerije Nieuwsbrief juni 2020                                      Nummer 150

Effe wachten …..

En dan loopt er ineens een meisje, met rood haar en een geel regenjasje aan, op de camping. “Waar komt die nou vandaan” vraag ik aan Caroline. 

Ze haalt haar schouders op en samen lopen wij het meisje tegemoet. “Wij zijn gesloten voor passanten” zeg ik tegen het meisje. “Maar hoe kom jij binnen?” Het toegangshek laat een kleine kier zien waardoor ze naar binnen was gekropen. Had ze nu niet even kunnen wachten?

Normaal zouden wij heel blij zijn met gasten, maar momenteel, door alle overheidsmaatregelen, zijn we heel voorzichtig geworden. Een boete van € 4000,=, daar zit niemand op te wachten en een aantekening op je strafblad al helemaal niet.

Maar er komt licht aan het eind van de tunnel. Vanaf 1 juli mogen wij weer volledig open. Nou ja….. de 1,5 meter samenleving blijft en het coronavirus wil ook nog op vakantie in ons land. Dus moeten we maatregelen nemen om “veilig” te zijn en te blijven.

Kent u het nummer van De Dijk: “Ze kwam binnen zonder kloppen en ging weg zonder een woord” Tja, dat mag niet meer op onze receptie. 

U moet eerst kloppen en daarna wachten tot u naar binnen mag. Wij willen namelijk voorkomen dat er meerdere gasten tegelijkertijd op de receptie staan met minder dan 1,5 meter afstand van elkaar. Als er dus iemand binnen is; even buiten wachten.

En het weggaan zonder een woord was bij ons al nooit het geval J.  Op de receptie hebben wij, net als dat u dat uit de supermarkt kent, een plexiglas wand opgehangen. 

Op deze wand hebben we duidelijk aangegeven wat de looprichting is. Wij hopen dat het duidelijk genoeg is. Ook hebben wij desinfecterende gel, waarmee wij onze handen en de sleutels ontsmetten. Even een leuk filmpje over desinfecteren? We kunnen niet wachten om dat een keer mee te maken…

Over hoe vanaf 1 juli het sanitairgebouw gebruikt mag worden, zijn nog geen duidelijke regels bekend. Wij hebben daarom zelf een aantal regels opgesteld. 

Elke gast krijgt een eigen bloktijd dat hij of zij het sanitairgebouw mag gebruiken. Bijvoorbeeld van 9.00 uur tot 9.30 mag deze gast of familie zich douchen of opfrissen of desinfecteren J. Hiervoor gebruiken wij het damesgedeelte.

In het voorportaal van het sanitairgebouw plaatsen we een tafel met daarop schoonmaakmiddelen. 

U moet zelf zorgdragen voor het veilig gebruik van de doucheruimte. Daarnaast is het voor ons ook niet te doen om na elk bezoek het sanitair helemaal te schoon te maken.

Toiletgebruik vragen wij u nog steeds zoveel mogelijk in de caravan te doen. Mocht dit om welke reden dan ook niet kunnen, dan mag daarvoor het herengedeelte van het sanitairgebouw worden gebruikt. 

Uiteraard 1 voor 1 en op 1,5 meter afstand en buiten wachten (ook als het regent). U mag elkaar dus NIET helpen. Hiervoor werken we nog aan een protocol.

Voor de rest zullen er, daar waar nodig is, instructies worden ophangen, om mensen bewust te maken van de eventuele onhygiënische handelingen. Veiligheid en gezondheid boven alles. En dat u dan zo af en toe even op iemand anders moet wachten, ach het is vakantie.

Tot 1 juli zijn we heel beperkt open voor gasten die zelfvoorzienend zijn en minimaal 7 dagen op de camping willen verblijven. Daarnaast zijn er nog meer beperkingen door de overheid opgelegd. Onze coronamaatregelen kunt u hier lezen. Mocht de overheid de maatregelen voor de camping versoepelen, dan zullen wij die overnemen.

Tot die tijd moeten wij het er maar mee doen. De tekst van dit liedje is momenteel wel erg op ons van toepassing. Maar we zullen doorgaan…. is trouwens ook een leuk liedje.

De quiz van vorige maand leverde veel leuke reacties op. Het goede antwoord was “vrienden van de Kikkerije”. De vraag die het meeste problemen opleverde was “Het land waar Boris de baas is, heet?” Heel veel van onze gasten dachten dat ik onze poes Boris bedoelde J.

Ik kreeg daar heel veel opmerkingen over zoals “thuis”, “Egypte” en ga ze maar door. De Boris die ik bedoelde was “Alexander Boris de Pfeffel Johnson” oftewel de premier van Engeland (de man is als zijn naam…). De rest van de goede antwoorden zijn:

Voor, rond, in, eten, naast, donderdag, Engeland, negen, vissen, A, Notre Dame, do, ever, komkommer, indoor, kwartje, Kikkerije, ekster, Rand, ijs en eten.

De winnaar van de quiz is “Chris Kievit”. Van harte gefeliciteerd met jullie gratis weekendje overnachten op onze camping. Maar ik denk dat jullie nog even moeten wachten tot na 1 juli. Maar dat mogen jullie natuurlijk helemaal zelf weten en jullie zijn van harte welkom.

Op de camping zijn wij de afgelopen maand met heel veel dingen aan de slag geweest. Zo hebben “de Mannen” het dak van onze schuur vernieuwd. Het oude dak was een beetje lek ….. en daardoor dus aan vervanging toe. Het is heel mooi geworden en wij hopen dat we met het nieuwe dak weer een tijdje voort kunnen.

Ook hebben we een compostbak geplaatst. Caroline was al een tijd bezig met het kweken van compost in een oude bak maar dat lukte niet. Wij hopen dat het nu, met deze nieuwe compostbak, het een stuk beter gaat. 

Caroline is nu ook haar eigen verse sla en kruiden aan het kweken en dat gaat wel erg goed. J. Kwestie van even wachten en voldoende water geven.

En water geven kun je natuurlijk doen met kraanwater, maar ook met regenwater. Nu hadden we al een aantal regenwatertonnen staan, maar daar hebben we er nog maar een paar aan toegevoegd.

Scheelt weer een hoop kraanwater en het schijnt beter voor de gewassen te zijn.

De kikkerfamilie is deze maand ook uitgebreid. Bovenstaand schatje is erbij gekomen. Het leuke is, dat deze zo heerlijk heen en weer aan het springen is. Het lijkt erg op een echte kikker. Ook voor deze kikker hebben we weer een goede plek gevonden.

En 10 weken niet naar de kapper gaan heeft bij mij zo zijn gevolgen gehad. Bovenstaande  foto voordat ik naar de kapper ging en onderstaande foto na een knipbeurt van ongeveer een half uur. Wat een verschil he.

Wij hopen dat u de komende maand nog kunt wachten en dat de overheid ons inderdaad de mogelijkheid gunt om u vanaf 1 juli weer te mogen ontvangen. Ongeveer 1 week voor de datum van 1 juli weten wij meer. Wij plannen op dit moment wel weer gasten in, maar alles onder voorbehoud.

Sterkte de komende tijd en wees een beetje (veel) lief voor elkaar. Nog een nummertje over wachten

Met vriendelijke groeten,

Jan Koop & Caroline de Wolde  

 

Advertentie

 

 

Informatie

Verrassingen uit de omgeving

In deze rubriek laten wij u elke maand via de nieuwsbrief kennis maken met verrassende plekjes in de omgeving van onze camping.  Deze maand geen verrassingen vanwege ..... u weet wel...

Aanbiedingen
Informatie

Advertentie

 

 

 

 

Archief

Nieuwsbrieven 2019

Nieuwsbrief januari 2019

Nieuwsbrief februari 2019

Nieuwsbrief maart 2019

Nieuwsbrief april 2019

Nieuwsbrief mei 2019

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juli 2019

Nieuwsbrief augustus 2019

Nieuwsbrief september 2019

Nieuwsbrief Kerst 2019

 

Nieuwsbrieven 2020

Nieuwsbrief januari 2020

Nieuwsbrief februari 2020

Nieuwsbrief maart 2020

Nieuwsbrief april 2020

Nieuwsbrief mei 2020

Nieuwsbrief juni 2020

Denk ook aan het milieu en print deze mail niet onnodig uit.

Inschrijven nieuwsbrief

Heeft u genoten van onze nieuwsbrief  en bent u nog geen nieuwsbrief abonnee? U kunt elke maand onze nieuwsbrief via de mail ontvangen als u hieronder uw u e-mail adres achterlaat.

                                     
Aanmelden
 

Volg ons op Twitter via @kikkerije.

Als bezoeker van de camping kunt u hier uw ervaringen delen 

Wij maken elke nieuwsbrief filmpjes die u hier terug kunt kijken 

-----------------------------------------------Disclaimer ------------------------------------------------

Dit bericht is verzonden door YMLP.com in opdracht van camping de Kikkerije, statutair gevestigd aan de steenwijkerstraatweg 96 c, 7942 HR Meppel, ingeschreven in het Handelsregister Gooi en Eemland onder KvK nummer 32.102.765.- 001. Aanbiedingen zijn op basis van beschikbaarheid en kunnen nooit rechten aan worden ontrokken. Voor meer informatie bezoek onze site.