---
Dit bericht wordt verzonden naar iedereen die zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief op www.kikkerije.info, een boeking heeft geplaatst in het boekingssysteem of zich heeft aangemeld op de SVR vakantiebeurs. Kunt u deze mail niet lezen klik dan hier op
---

Camping de Kikkerije Nieuwsbrief Kerst  2017                                          Nummer 124

Kerst 2017 

De mooiste tijd van het jaar staat weer voor de deur. Twee dagen waar iedereen het hele jaar naar uitkijkt. Gezellig bij elkaar, samen met geliefden en familie lekker eten en drinken, mooie kleding aan. Lekker een paar dagen warmte en gezelligheid.

Mooie kleding; mannen in pak en dames in het lang. Sinds vorig jaar zijn daar, als tegenhanger, de kersttrui en het kerstpak bijgekomen.

Vorig jaar liep ik al in zo’n mooie kersttrui, maar geloof dat ik het dit jaar oversla. Je krijgt namelijk wel heel veel opmerkingen van “handen omhoog” en mensen die met een föhn klaar staan. Niet iedereen smelt namelijk voor zo’n trui.

Als voorbereiding voor de kerst kunt u natuurlijk een leuke kerstmarkt bezoeken. Iets wat wij nog altijd een keer willen doen. Gezellig naar Duitsland of Engeland. 

In Nederland zien we ook steeds meer kerstmarkten ontstaan. Misschien  wel een idee om op de camping te gaan organiseren als wij het hele jaar open zijn.

Kerstkaartjes versturen via de post wordt steeds minder. Veel mensen kiezen er voor om de kerstkaarten via internet te versturen. Vorig jaar stuurden wij ook nog traditionele kerstkaarten via de post. Dit jaar gaan wij ook over op de digitale kerstgroet.

Klik hier om de afbeelding  te vergroten

Klik hier om de afbeelding te vergroten

Dit jaar mogen wij weer het kerstdiner voor de familie verzorgen. Zoals u misschien wel weet zit koken ons in het bloed. Wij vinden het telkens weer een eer om een kerstdiner in elkaar te zetten. 

Dit jaar wil ik eens een heel traditioneel menu bereiden. Maar als verrassing hebben we ook een gang die op een ander land geïnspireerd is.

U begrijpt het al, ik ga niets van het kerstmenu prijsgeven. De familie leest deze nieuwsbrief ook en dan zouden ze van tevoren al weten wat ze krijgen. 

Kans is dat ze dan hun eigen hapjes of brood mee nemen J. Op kerstavond gaan we graag naar de kerstnachtdienst. De kerstgedachte heeft toch alles te maken met de geboorte van kindje Jezus.

 

2de kerstdag een heerlijke kerstfilm bekijken. Tja, “Home Alone” heb ik nu al zo’n 1500 keer gezien. Caroline kwam op internet een mooie en korte berenfilm tegen. Klik hier voor de film

Gewoon een beregoed verhaal en vooral lekker kort, zodat we weer lekker aan de hapjes en drankjes kunnen. Maar als u het even helemaal zat bent, met al dat eten en drinken, dan is dit de favoriete kerstfilmlijst: Hachi, Harry Potter, A Muppets Christmas, A Christmas Carol, The Polar Express en Bad Santa

Een goed gebruik is, om met het eind van het jaar in zicht, nog eens terug te kijken naar dit jaar. 2017 was voor ons een geweldig mooi jaar. 

Heel veel gasten bezochten en verbleven op de camping. Weer vernieuwingen doorgevoerd en op 1 april de feestelijke heropening van de camping.

2017 was voor mij persoonlijk ook het jaar van de Meppeler politiek. Regelmatig naar de raadzaal om in te spreken bij de plannen die de gemeente heeft. 

Soms met succes en soms werden de plannen gewoon doorgevoerd. Eind november een groot succes …. Meppel krijgt geen toeristenbelasting. Heeft al dat inspreken toch nog resultaat gehad.

Wij zijn de elementen ook erg dankbaar voor dit prachtige jaar. Wij hopen de laatste dagen van 2017 rustig af te tellen tot het 2018 wordt. Lekker met oliebollen en champagne het nieuwe jaar in gaan, is een traditie die wij in ere houden.

We gaan in 2018 weer van een hoop vernieuwen en organiseren op de camping. Hierover houden we u natuurlijk weer op de hoogte met onze nieuwsbrieven. Op 2 januari 2018 kunt u onze reguliere nieuwsbrief weer in uw mailbox verwachten.

Veel plezier met de kerstdagen en een knalgoed oud en nieuw. En graag tot ziens in het nieuwe jaar.

Met hartelijke groeten,

Jan Koop & Caroline de Wolde

Camping de Kikkerije  

Advertentie

 

Informatie

Verrassingen uit de omgeving

In deze rubriek laten wij u elke maand via de nieuwsbrief kennis maken met verrassende plekjes in de omgeving van onze camping.  

Vanaf Februari  2018 elke maand weer een verrassing.

 

Informatie

Advertentie

(Advertentie)

Archief

Nieuwsbrieven 2016

Nieuwsbrief januari 2016

Nieuwsbrief februari 2016

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief april 2016

Nieuwsbrief mei 2016

Nieuwsbrief juni 2016

Nieuwsbrief Juli 2016

Nieuwsbrief augustus 2016

Nieuwsbrief september 2016

Trouwspecial 

Nieuwsbrief kerst 2016

Nieuwsbrieven 2017

Nieuwsbrief januari 2017

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief april 2017

Nieuwsbrief mei 2017

Nieuwsbrief juni 2016

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief Kerst 2017

Denk ook aan het milieu en print deze mail niet onnodig uit.
 

Volg ons op Twitter via @kikkerije.

Als bezoeker van de camping kunt u hier uw ervaringen delen 

Wij maken elke nieuwsbrief filmpjes die u hier terug kunt kijken 

-----------------------------------------------Disclaimer ------------------------------------------------

Dit bericht is verzonden door YMLP.com in opdracht van camping de Kikkerije, statutair gevestigd aan de steenwijkerstraatweg 96 c, 7942 HR Meppel, ingeschreven in het Handelsregister Gooi en Eemland onder KvK nummer 32.102.765.- 001Voor meer informatie en aanbiedingen gaat u naar www.kikkerije.info.