---
Dit bericht wordt verzonden naar iedereen die zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief op www.kikkerije.info, een boeking heeft geplaatst in het boekingssysteem of zich heeft aangemeld op de SVR vakantiebeurs. Kunt u deze mail niet lezen klik dan hier op
---

Camping de Kikkerije Nieuwsbrief maart  2016                                       Nummer 107

Nieuwe tijd                                         

Februari is de maand om de camping te promoten. Iedereen begint langzaam het lentegevoel te krijgen, dus hup een dagje naar een SVR vakantiebeurs. 

“De caravan kan nu nog thuis blijven, maar over een paar weken willen wij er weer mee op pad. En waarheen gaat dan de reis?” De eerste beurs waar wij dit jaar naartoe gingen, was de beurs in Groningen.

Het was druk, heel erg druk vooral in de ochtend. En weet u wat voor ons dan altijd zo leuk is? Wij zien dan weer enorm veel bekenden, die ons ook zeer hartelijk begroeten. 

Ik krijg dan altijd het gevoel dat ik in een heerlijk warm bad terecht ben gekomen. Niet alleen de bezoekers maar ook zeker de mede campinghouders geven mij dit gevoel. Misschien moeten wij op de camping maar eens een hottub aanschaffen J.

Wij hebben dit jaar de bonbons op de stand afgeschaft. We hadden de afgelopen 12 jaar altijd kersenbonbons en hazelnootbonbons op de stand, maar die hebben wij dit jaar vervangen door verschillende soorten snoep. 

Wij hebben van niemand iets gehoord dat ze de bonbons misten. Om even een gevoel te krijgen bij de beurs van Groningen hier even een filmpje. Dat er veel lol was bewijst dit filmpje wel. Klik hier voor het filmpje.

Tijdens de beurs in Groningen hadden wij al gehoord dat de gezondheid van onze (oud) voorzitter van de SVR hard achteruit ging. Maandag 8 februari lazen wij in de media dat Wim van den Berg op 74 jarige leeftijd was overleden. 

De oprichter van de SVR is niet meer en dat is een groot verlies voor de SVR. Wij wensen Corine van Mill - van den Berg (dochter van Wim en huidige voorzitter van de SVR) veel sterkte met de verwerking van dit verlies.

En zoals Wim het graag zou hebben gezien, ging de vakantiebeurs in Apeldoorn gewoon door. Ik vond het heel knap dat, voordat de beurs begon, Corine alle standhouders toesprak en bedankte voor alle medeleven die zij mocht ontvangen en daarna vroeg om 1 minuut stilte.  Er was een kleine stand ingericht waar iedereen die dat wilde even stil kon staan bij het overlijden van deze markante man.

De SVR vakantiebeurs in Apeldoorn trekt altijd veel bezoekers. Dit jaar was het niet anders. Uit respect voor de oud voorzitter was de boerenkapel thuis gebleven. Ondanks alle gemengde gevoelens was het, en dit klinkt misschien raar om te zeggen, een gezellige beurs. 

En aangezien wij door het gehele land veel “gasten” kennen was het ook hier een feest van herkenning. Ook van Apeldoorn hebben wij een sfeerimpressie gemaakt die u hier kunt bekijken.

<Met dank aan de Meppeler Courant>.

Klik hier voor een grote afbeelding

 

U zult zich misschien afvragen “hoe gaat het met de asielzoekers”? Nou, wel goed denk ik J. Als het aan de gemeente ligt komen ze en vestigen zich aan de Steenwijkerstraatweg. 

Op donderdag 4 februari besloot de gemeenteraad van Meppel dat het AZC naast de camping wordt geplaatst. Als u meer wilt lezen over de komst van het AZC klik dan op deze link.

Op heel veel plekken in Nederland worden de komende tijd AZC’s uit de grond gestampt. Ook in Echten, een plaatsje vlakbij Ruinen, wordt een heel vakantiepark omgebouwd tot AZC. Ik merk in de gesprekken dat veel mensen zorgen hebben.

Wij hebben onze zorgen ook geuit en nu is het afwachten wat ermee gedaan wordt. Misschien moeten we “de Rechter” eens om een uitspraak vragen. Wat we zeker gaan doen is al onze gasten dit jaar een evaluatieformulier laten invullen met daarop hun gevoel bij de camping in combinatie met een AZC.

Afgelopen maand zijn alle boekingen, die vorig jaar gemaakt zijn voor 2016, bevestigd. Zowel de seizoensplaatsen als de losse boekingen zijn zo rond 18 februari via de mail bevestigd. 

Mocht u wel geboekt hebben maar nog geen bevestiging hebben ontvangen, laat het ons dan even weten, dan regelen wij het alsnog. Voor vragen mailt u naar receptie@kikkerije.nl

Momenteel zijn we alweer druk bezig op de camping om alles in gereedheid te brengen, zodat wij op vrijdag 1 april  weer open kunnen. 

Op dit moment zijn we heel erg druk bezig de laatste hand te (laten) leggen aan onze super grote verbouwing. In de volgende nieuwsbrief zullen wij een fotoreportage opnemen met daarin alle vernieuwingen. 

Het chalet is helemaal klaar, de minder validen unit is gereed en alle waterplaatsen zijn verhard. In het sanitairgebouw wordt op dit moment nog hard gewerkt om alles in gereedheid te brengen. Klik hier voor een filmpje om te zien hoever we zijn.

En dan moet het kantoor nog worden omgebouwd tot winkeltje en alle plekken weer worden opgevuld met zwarte grond en worden ingezaaid. Tja, en we zouden het bijna vergeten: de camping moet weer uit de winterslaap worden gehaald. U leest het al we hebben nog meer dan voldoende te doen voordat de camping weer open gaat.

Maar wij zijn net terug van een veel te korte vakantie in Valencia waar wij heerlijk van de zon hebben kunnen genieten. Dus wij kunnen de komende weken……. (en ikzelf maanden) er wel weer tegenaan. Als u in de laatste week van februari met de camping hebt gebeld en niemand te pakken kon krijgen … wij waren op vakantie J.

Nog 4 weken en dan is de camping weer open. Aan de vele reacties van de afgelopen weken hebben velen van u er ook weer zin in om naar de camping te gaan. Wij gaan er alles aan doen om op 1 april alles weer gereed te hebben om u te kunnen ontvangen.

Bij ons bent u van harte welkom.

Met vriendelijke groeten,

Jan Koop & Caroline

Advertentie

 

Informatie

Verrassingen uit de omgeving

In deze rubriek laten wij u elke maand via de nieuwsbrief kennis maken met verrassende plekjes in de omgeving van onze camping.

Vanaf volgende maand weer verrassingen

 

Aanbiedingen

 

Camping aanbiedingen

Kortingsactie april 2016.

Aankomst op een zaterdag  in april 2016 

Vertrek 7 nachten later.

Zeven overnachtingen voor 

slechts 82,50 Euro

 Vraag naar de voorwaarden.

Informatie

Uit Agenda 

Kunt u de uitagenda niet lezen klik dan hier  

 

 

Advertentie

(Advertentie)

Archief

Nieuwsbrieven 2015

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief maart 2015

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief mei 2015

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juli 2015

Nieuwsbrief augustus 2015

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief kerst 2015

 

Nieuwsbrieven 2016

Nieuwsbrief januari 2016

Nieuwsbrief februari 2016

Nieuwsbrief maart 2016

Denk ook aan het milieu en print deze mail niet onnodig uit.
 

Volg ons op Twitter via @kikkerije.

Als bezoeker van de camping kunt u hier uw ervaringen delen 

Wij maken elke nieuwsbrief filmpjes die u hier terug kunt kijken 

-----------------------------------------------Disclaimer ------------------------------------------------

Dit bericht is verzonden door YMLP.com in opdracht van camping de Kikkerije, statutair gevestigd aan de steenwijkerstraatweg 96 c, 7942 HR Meppel, ingeschreven in het Handelsregister Gooi en Eemland onder KvK nummer 32.102.765.- 001Voor meer informatie en aanbiedingen gaat u naar www.kikkerije.info.