---
Dit bericht wordt verzonden naar iedereen die zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief op www.kikkerije.info, een boeking heeft geplaatst in het boekingssysteem of zich heeft aangemeld op de SVR vakantiebeurs. Kunt u deze mail niet lezen klik dan hier op
---

Camping de Kikkerije Nieuwsbrief september 2015                                    Nummer 103

Feestmaand

Gaat u maar eens lekker, voor  de nieuwsbrief van deze maand, zitten. Het is een hele lange nieuwsbrief geworden, maar dat mag ook wel aangezien het de laatste van dit seizoen is.

Wij willen deze nieuwsbrief beginnen met iedereen hartelijk te bedanken. Naar aanleiding van de vorige nieuwsbrief  hebben wij zoveel hartverwarmende mailtjes gekregen dat het onmogelijk was om iedereen persoonlijk terug te mailen. 

Wij hebben ze allemaal gelezen en het was heerlijk om al deze warmte te voelen. Hartelijk dank voor alle mooie woorden van medeleven. Het doet ons goed dat er zoveel mensen met ons meeleven!

Soms worden ook wij door dingen verrast. Dat wij op Twitter staan @kikkerije dat weten wij al, dat wij filmpjes op You-tube hebben staan weten we ook al.  Maar dat wij op Facebook staan, dat wisten wij nog niet.

Op een of andere manier hebben wij gratis en voor niets een Facebook pagina gekregen. En weet je wat nou het leuke is, onze gasten hebben deze pagina wel ontdekt en hebben hier al veel leuke berichtjes op achter gelaten. J. Leuk dat je ook op deze manier verrast kunt worden.

Afgelopen maand was een zeer drukke, lees: ‘volop te doen’, maand. Zaterdag 1 augustus was de aftrap met  onze jaarlijkse barbecue. Lekker samen eten en genieten van het heerlijke vlees en de salades. 

Alleen moesten we het dit jaar iets anders doen dan anders. Vorig jaar was er namelijk een chronisch gebrek aan speklappen omdat, volgens zeggen, iemand ze allemaal had opgegeten. Volgens mij is dit niet helemaal waar, aangezien iemand na 5 speklappen toch wel vol moet zitten J.

Daarnaast was er een bijkomend probleem: niet iedereen wist meer precies hoeveel en wat voor vlees ze hadden besteld” J. En op de barbecue ziet elk stukje vlees er even lekker uit! Tja, hoe ga je dat oplossen. 

De oplossing kwam van een van onze campinggasten. Maak voor iedereen een eigen bordje vlees klaar en doe er een plakker met hun naam op.  Dan kunnen ze zich vast niet meer vergissen. En nu maar hopen dat iedereen de leesbril meeneemt………J

En ja hoor, dit jaar geen problemen met de speklappen en iedereen had de leesbril mee. Het weer was goed en alles ging weer als vanouds, maar dan zonder spekproblemen! Weer wat geleerd J.

Zoals elk jaar in augustus ben ik weer een jaartje ouder geworden. Ja, ik ben inderdaad 49 geworden! Hoe raad u dat zomaar?! J. Op de bewuste dag even lekker uit eten geweest en daarna een heerlijke avond samen met mijn geliefde gehad. 

Het was heerlijk…. Alleen ga ik u niet vertellen wat wij gedaan hebben. Sommige dingen zijn privé en blijven privé J. Hopelijk wordt ik volgend jaar 50. Even een vraagje voor iedereen die al 50 is geweest “doet het pijn als de teller op 50 komt”?

Ik ken trouwens ook mensen, vooral vrouwen trouwens, ja sorry dames maar het is echt waar, waarbij de teller al jaren op 49 staat. Elk jaar vraag ik opnieuw hun leeftijd en elk jaar weer “49”. Tja geloof niet dat ik daaraan mee ga doen. De teller van de camping staat op dit moment op 12 ½. Dus tijd voor een feestje. Wij hebben een compleet draaiboek gemaakt en die kwam afgelopen maand  tot “uitvoering”.

Het eerste onderdeel van het draaiboek was het promoten van het feestweekend. Wij hadden de Grantour helemaal versierd en leuke flyers laten drukken zodat wij mee konden doen in de optocht. De donderdag Meppeldagen worden altijd afgesloten met een optocht en het leek ons erg leuk om daaraan mee te doen.

Nu fiets ik eigenlijk nooit, dus een tocht  met de Grantour door de binnenstad van Meppel was wel een erg grote uitdaging. Je moet er wat voor over hebben om de camping te promoten nietwaar?! Gelukkig hadden we een van de campinggasten bereid gevonden om de Grantour naar de binnenstad te brengen (heel erg bedankt daarvoor). Scheelt toch weer 4 km fietsen J.

Max (de zoon van Caroline) en Rodi (medewerkster van de 3 Kalkovens) hadden wij bereid gevonden om de flyers uit te delen aan de bezoekers van de optocht. In bedrijfskleding van de camping deelden zij zo’n 2500 flyers uit. Het was een hele leuke optocht en wij hebben genoten van alle aandacht. Bekijk het filmpje maar eens.

Wij bleven ook niet onopgemerkt door de media die er een leuk stukje over plaatsten. Klik hier voor dit stukje.

Gelukkig was het tijdens de optocht droog. Dat was niet altijd zo. Op 15 augustus begon het te regenen. En regenen. En regenen. Het ging lang regenen. Namelijk 60 uur regen achter elkaar. 

Er viel tussen de 65 tot 100mm regen. Dit was een record in de geschiedenis van Nederland. Lees hier het artikel over de hevige regenval. Zou het droog zijn tijdens ons lustrum? Of zou alles in het water vallen? De verwachtingen waren niet goed …….bibber de bibber. J

Onze eerste reclame actie is gelukkig droog verlopen. De overige acties konden wij vanachter onze computer doen ……dus werden we niet nat van de regen. Hooguit van het zweet, aangezien er ook nog een paar hete dagen in augustus waren.

Onze volgende actie was de pers. Eens proberen om stukjes in de krant te krijgen. Caroline had een mooi persbericht opgesteld en die hebben wij aan alle kranten in onze omgeving gestuurd.

Gelukkig was het komkommertijd in de media, dus bijna alle kranten namen het artikel over.

Artikel 1 link

Artikel 2 link

Ons feestweekend kwam steeds dichterbij en op de camping begon het ook te kriebelen. De vaste gasten waren met van alles en nog wat bezig en wilden ons op verschillende manieren verrassen. 

Er werd een mooie boog gebouwd. Het eerste plan was om deze boog in de inrit te zetten. Helaas was de boog een beetje smal en niet echt hoog. Hier konden echt geen caravans onderdoor, laat staan een draaiorgel J.

Dan maar naast het sanitairgebouw geplaatst. De bouwer wilde toch aantonen dat je makkelijk met de auto door deze poort kon rijden. Bekijk het filmpje maar eens of dat lukte. Er was in ieder geval heel veel saamhorigheid en heel veel gezelligheid. 

De vrouwen hebben de dag ervoor gezamenlijk roosjes gemaakt om in de boog te hangen. De mannen deden het “zware” werk. Bekijk maar eens hoe ze zich in het zweet werken….!

De feestboog was prachtig en zeker toen hij ’s avonds voorzien was van lichtjes. Een echt feest! De vaste gasten verrasten ons nog meer met een prachtige lounge set bij het sanitairgebouw. 

Hier stond altijd een picknicktafel, maar een lounge set is toch veel mooier en comfortabeler… en past beter bij een 3 sterren camping……. J.

Op de eerste dag van ons feestweekend was het heel erg goed weer. Gelukkig waren eerdere weersverwachtingen niet uitgekomen. De zon was van het begin tot het eind van de partij en iedereen had goede zin. De rommel op de rommelmarkt was van hoge kwaliteit en werd betitelt als hoogwaardige koopwaar.

Wij hebben zoveel foto’s gemaakt dat het eigenlijk onmogelijk is om daaruit een foto te kiezen. Klik hier en u kunt ze allemaal bekijken. Wij hebben heel veel oude bekenden terug gezien. Het was echt een feest om mee te maken. In de ochtend hebben best wel wat aanloop gehad. 

Ik schat dat we zo’n 150 bezoekers hebben gehad. In de middag was het rustig en heet op de camping. We genoten met volle teugen, maar het aantal bezoekers was een beetje teleurstellend.

Tijdens de rommelmarkt hadden wij ook draaiorgel De Parel op de camping om ons van een beetje muziek te voorzien. Er zat een lekker tempo in. Klik hier voor het filmpje1 en hier voor filmpje 2

Daarnaast hadden wij Rodi (medewerkster van restaurant De 3 Kalkovens) kado gekregen van de eigenaren van het restaurant. Zijn maakte voor de kinderen mooie ballonbeesten en voorzag ze van mooie schminkplaatjes J. Kijk maar eens hoe dat ging!

Toen het in de middag wat rustiger was, gingen een aantal gasten aan het vissen. En wat denkt u, er werd een hele grote snoek binnengehaald. Was de feestvreugde toch weer van de partij J.

’s Avonds een volle tent voor de bingo. Het was zo druk dat de deelnemers aan de bingo zelfs buiten zaten. De vaste gasten waren zo moe van het feesten dat tijdens de 4de ronde de eersten in slaap vielen. J

De tent was na de laatste rond ook snel leeg. Het was 23:30 en iedereen was erg moe. De prijzen werden tijdens de bingo mooi en gelijkmatig verdeeld en mijn aanstaande schoonvader won ook een erg rustgevende prijs!  zie filmpje

U zult nu misschien wel denken ……nu waren toch wel eens uitgefeest? Nee hoor, op zondag hadden we luie zondag. Om 17:00 konden de gasten aanschuiven aan de pannenkoeken die we in de feesttent bakten. 

Het was voor de eerste keer dit jaar dat een luie zondag doorging. Helaas was iedereen nog zo brak dat er maar 8 mensen kwamen pannenkoeken eten. Maar het was wel bere gezellig. Kijk hier eens hoe ik aan het bakken ben.

Hiermee was het feestweekend echt aan het eind gekomen. Terugkijkend ….Wat een Feest” Geweldig dat we dit zo hebben mogen meemaken en ja, het smaakt naar meer. Bij deze willen wij ook iedereen bedanken voor de verrassende, mooie, leuke en hartverwarmende cadeaus, bloemen, kaartjes, e-mails en felicitaties. 

Wij zijn er heel erg blij mee en vinden het geweldig dat iedereen aan ons gedacht heeft!

Wat gaat de tijd toch snel!  We zijn al bijna weer aan het eind van het seizoen gekomen. Wij zijn nog tot en met zondag 27 september geopend voor passanten en dan is het seizoen 2015 ook alweer voorbij. 

Dit is helaas alweer de laatste nieuwsbrief voor dit seizoen. Half december ontvangt u de kerstspecial en onze volgende reguliere nieuwsbrief kunt u zaterdag 2 januari 2016 verwachten. Samen met de verrassingen uit de omgeving. Maar deze keer niet, want de nieuwsbrief was al verrassend genoeg!

U merkt het al; wij zijn er nog steeds klaar voor om u te ontvangen en bij ons bent u van harte welkom en wij houden ook wel van een feestje op zijn tijd..

Met hartelijke groeten,

Jan Koop & Caroline

Camping de Kikkerije 

Advertentie

 

Informatie

Aanbiedingen

 

Camping aanbiedingen

Kortingsactie sept 2015.

Aankomst op een zaterdag  in sept 2015 

Vertrek 7 nachten later.

Zeven overnachtingen voor 

slechts 75 Euro

 Vraag naar de voorwaarden.

Informatie

Uit Agenda 

Kunt u de uitagenda niet lezen klik dan hier  

 

 

Advertentie

(Advertentie)

Archief

Nieuwsbrieven 2014

Nieuwsbrief jan 2014

Nieuwsbrief feb 2014

Nieuwsbrief maart 2014

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief mei 2014

Nieuwsbrief juni 2014

Nieuwsbrief juli 2014

Nieuwsbrief augustus 2014

Nieuwsbrief september 2014

Nieuwsbrief kerst 2014

Nieuwsbrieven 2015

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief maart 2015

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief mei 2015

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juli 2015

Nieuwsbrief augustus 2015

Nieuwsbrief september 2015

Denk ook aan het milieu en print deze mail niet onnodig uit.
Vanaf heden ook te volgen op Twitter via @kikkerije.

-----------------------------------------------Disclaimer ------------------------------------------------

Dit bericht is verzonden door YMLP.com in opdracht van camping de Kikkerije, statutair gevestigd aan de steenwijkerstraatweg 96 c, 7942 HR Meppel, ingeschreven in het Handelsregister Gooi en Eemland onder KvK nummer 32.102.765.- 001Voor meer informatie en aanbiedingen gaat u naar www.kikkerije.info.